Camperplaatsen in Drenthe op Camping Torentjeshoek

Camperplaatsen in Drenthe gezocht? Ontdek de camperplaatsen op Camping Torentjeshoek in Dwingeloo. Of je nu op doorreis bent en op zoek bent naar een camperplaats met flexibele aankomsttijden, of wilt camperen op een comfortplaats, Camping Torentjeshoek biedt diverse plaatsen voor grote en kleine campers.

In het kader van “nu we er toch zijn”… onze camping grenst aan Nationaal Park Dwingelderveld, een prachtig natuurgebied met uitgestrekte heidevelden, bossen en kleine vennetjes. We kunnen het dan ook zeker aanbevelen om de schoonheid van Drenthe te ontdekken tijdens je vakantie! Als gastheer van Nationaal Park Dwingelderveld vertellen we je er graag alles over.

Goed om te weten: het centrum van Dwingeloo, met o.a. een supermarkt, diverse winkeltjes en restaurants, bevindt zich op nog geen 2 km afstand van Camping Torentjeshoek.

Camperaars op doorreis – een kort verblijf op Camping Torentjeshoek

Speciaal voor zelfvoorzienende camperaars op doorreis hebben wij 11 verharde camperplaatsen, gelegen op de camping, maar wel nét voor de slagboom. Door deze ligging kun je flexibel aankomen en vertrekken en mag je maximaal 3 nachten verblijven. 

Tegen betaling kun je gebruik maken van het Camper Servicestation met elektra- en wateraansluiting. Tevens is er een stortplaats voor vuil water en een chemisch toilet aanwezig.

Deze camperplaatsen zijn niet online te boeken. Wil je weten of er momenteel een camperplaats voor kort verblijf beschikbaar is, neem dan telefonisch contact met ons op via 0521 - 591 706. Ons verrassen met een bezoek is natuurlijk ook mogelijk.

Camperplaatsen in Drenthe? Verblijf op onze comfortplaatsen in Dwingeloo

Wil je kamperen met een camper en gebruik maken van alle faciliteiten en de gemoedelijke sfeer op de camping, kies dan voor een comfortplaats op Camping Torentjeshoek. Deze ruime kampeerplaatsen zijn geschikt voor verblijf met een camper, caravan of tent en gelegen op de camping waardoor je optimaal kunt genieten van de gezellige kampeersfeer én de faciliteiten. 

Onze faciliteiten in het kort:

 • Elektra 10 ampère tegen betaling (afrekening naar verbruik)
 • Riool- en wateraansluiting, kosteloos op elke plaats
 • 2 sanitair gebouwen, tegoed inbegrepen
 • Stortplaats voor vuil water, met wateraansluiting
 • Mogelijkheid tot Tv-aansluiting (DVBT 2, 36 kanalen)
 • Gratis wifi
 • Campingwinkel voor de vergeten boodschap
 • Snackbar, Bar en Terras
 • Diverse speelfaciliteiten
 • Gratis zwemmen in het naastgelegen openluchtzwembad
 • Fiets- en skelterverhuur

In de periode van 27 juli t/m 4 augustus 2019 hebben wij minder camperplaatsen beschikbaar i.v.m. een grote activiteiten op onze camping. 

 

 

Natuurrijk kamperen op Camping Torentjeshoek

Gelegen aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld

Welkom in de lage versnelling

Het is tijd om even te ontspannen, het is tijd voor vakantie!

Wist je dat…

… Dwingeloo tussen 2 nationale parken in ligt?

Wist je dat…

… In Drenthe de meeste sterren te zien zijn?

Kenmerken

Camperplaats op de camping

Camperplaats op doorreis

Algemeen

Gasten beoordelen ons op

Zoover 8,9
Op basis van: 180 beoordelingen

Geweldige mooie camping midden in het Nationaalpark Dwingelderveld. Je loopt zo het bos in en zwembad om de hoek. Veel kinderactiviteiten. Hier kom je helemaal tot rust.