Gastbeoordelingen

Camping Torentjeshoek scoort gemiddeld een 8.9 uit 180 beoordelingen.
Ligging 9.2
Prijs / kwaliteit 8.7
Kindvriendelijk 9.0
Eetgelegenheden 7.9
Staat v/h sanitair 9.1
Zwembad 8.5
Hygiëne 9.0

Super fantastich

Wij komen al 5 jaar op deze camping en vinden het een geweldige camping de gastvrijheid en de vriendelijkheid van het personeel en de eigenaar zijn super goed. De omgeving is geweldig wij zijn helemaal verzot op deze camping en omgeving. Het jammere is nu wel dat onze plaats waar we al 5 jaar staan nu een vaste staan plaats wordt voor andere mensen dat is wel jammer maar er zijn nog meer geweldige plaatsen dus die gaan we volgend jaar uit proberen.
Op vakantie geweest met partner 26-9-2019

Komen zeker terug

Het was voor ons een kort verblijf( 1 week). maar goed bevallen, mooie ruime plekken en super schoon sanitair. Wij stonden op het grote veld (A), en het was daar avond en nachts super donker, helaas geen verlichting. Konijnen graven op het veld holletjes, dus uitkijken voor verzwikte enkels mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.
Op vakantie geweest met partner 7-9-2019

Geweldige nazomervakantie beleefd.

Prachtige camping met ruime plaatsen. Volop keuze in het naseizoen. Reserveren niet nodig. Wij maakten gebruik van de Acsi naseizoenskorting. Vanwege het schitterende weer ook gebruik gemaakt van het zwembad dat op loopafstand ligt. Genoten van de vogels, konijntjes en eekhoorns (pinda's in de dop). Eerste dagen de kleinzoon van 9 op bezoek die zich prima heeft vermaakt. Fietstochten gemaakt in alle richtingen. Geweldig afwisselend. Niet in het restaurant gegeten, wel een keer heerlijke patat, kroketten en frikandellen gehaald bij de snack.
Op vakantie geweest met partner 6-9-2019

Hele leuke gezinscamping zeker met kinderen.

Echt leuke camping met veel voorzieningen voor kinderen. Een groot bos om hutten te bouwen en een vele leuke speelgelegenheden naast animatie. Sanitair en douches prima, eveneens wasgelegenheden. Gewoon een heel leuke camping om met (kleine) kinderen te verblijven.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-8-2019

Nooit meer.

Mooie camping, vriendelijk personeel en schoon en goed sanitair. Voor naseizoen 2019 was mijn geld niet meer goed want ik reserveerde een plek waar meer aan te verdienen was. Ik wil graag dichtbij toiletgebouw voor gemak van mijn zieke vrouw. Dat kan dus niet. Dus ik wil niet meer.
Op vakantie geweest met partner 25-8-2019

Voor herhaling vatbaar.

Heel kindvriendelijk, ruime plekken, fijne douches, prachtige wandel- en fietsomgeving.
Op vakantie geweest met partner 16-8-2019

Heerlijk!!

Super camping! Prachtige speeltuinen voor de kinderen. Goed sanitair, hoewel ik het meenemen van je pasje steeds wel wat irritant vindt. We stonden op een plek aan de bosrand, heerlijk rustig en echt midden in de natuur. Heel veel reeën gezien tijdens het wandelen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 15-8-2019

Leuk!

Met onze vouwwagen geweest, kids (5 en 7) hebben het erg leuk gehad, leuke animatie en elke keer wel wat te doen en beleven. Wij stonden op het grote veld. Sanitair schoon en netjes, kleine rustige camping midden in de natuur. Vriendelijke en behulpzame eigenaar en werknemers Geslaagde vakantie! Leuk voor gezinnen met jonge kinderen en ouderen mensen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2019

Super!

Wat een fijne camping!! Prachtig gelegen in het bos, als je meer “open” wilt staan op “de velden” kan dit ook. De plekken zijn erg ruim! Vriendelijk personeel, gezellige bar/restaurant. Het sanitair is schoon en netjes. Even wennen aan het pas-systeem maar werkt prima. De kinderen vonden het zwembad geweldig, even lopen ....maar dan heb je ook een heerlijk groot zwembad om in te zwemmen. Veel speelgelegenheden voor de kinderen, leuke activiteiten met de animatie. De omgeving is prachtig, met vele mooie wandel- en fietsroutes. Vanaf de camping loop je zo de natuur in! De eekhoorntjes lopen s morgens langs je tent (geen garantie natuurlijk) Kortom, prachtige en heerlijke camping, super verblijf gehad!! We komen graag een keer terug!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2019

Natuurlijk genieten

Het is een hele mooie camping midden op het Dwingelderveld, voorzien van alle gemak en een fijn zwembad vlakbij. De sfeer is gemoedelijk en voor de kinderen was er genoeg vertier op de camping. Leuke knutselclub, spelen met water en zand en gezellige spellen voor de oudere kinderen op het veld of in het bos. Verder is de aankleding sfeervol, vriendelijk personeel en schone toiletgebouwen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 5-8-2019

Kom hier niet snel weer.

Prachtige camping. Mooi gelegen. Sanitair is goed. Wel te weinig als het druk is. Vooral bij de vrouwen lange wacht tijden. Mooie bar en terras. Wel duurt het allemaal erg lang voor je geholpen wordt. Eigenaar heeft alleen maar oog voor seizoensnplaatsen. Kan geen vriendeljk woordje zeggen tegen losse camping gasten. Beetje jammer. Bij de receptie opletten of alles wel goed door komt met het pas systeem. Elektrischeteit ouderwets systeem. 4 ampere. Meer gebruikbij betalen. Hoe controleer je dat.
Op vakantie geweest met partner 30-7-2019

Zeker voor herhaling vatbaar!

Heerlijke vakantie gehad met eigen caravan. Grote staanplaatsen en veel groen. Wij stonden zelf op een schaduwrijke plek omdat we dat fijn vinden, maar er zijn genoeg plekken in de zon. Leuk animatieteam met elke dag leuke activiteiten voor kleine kinderen, maar ook oudere kinderen. Genoeg speeltuintjes en bij ons was het zand/water speelplekje favoriet. Dichtbij natuurgebied Dwingelderveld met mooie fietspaden.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 24-7-2019

Top!

Super verblijf. Goede service. Ruime plaatsen midden in de bossen. Schoon en ruim sanitair. En echt werkende wi-fi zonder extra bijbetaling!! Een extra pluspunt! 4 weken rust en
Op vakantie geweest met partner 12-7-2019

Fantastisch en wij komen zeker terug

Een mooie rustige zeer verzorgde camping gelegen in het bos. Grote plaatsen op verschillende terreinen. Wij verbleven 2 weken op deze camping en zijn hartelijk ontvangen door de eigenaren en medewerkers bij de receptie. Schoonmaken sanitair Top Dwingeloo is een gezellige plaats om op een terrasje te zitten en/of te eten. Vooral de fietstochten in de omgeving daar wordt je stil van. Wij hebben zeer genoten en geen op of aanmerkingen.
Op vakantie geweest met partner 11-7-2019

Fantastisch camping zeker voor herhaling vatbaar

Het is netjes verzorgd, sanitair is keurig ! Ligging perfect. Mensen zijn aardig
Op vakantie geweest met jonge kinderen 10-7-2019

Een aanrader

Ruime comfort plek. Schone camping, heel rustig. Dwingelo vlakbij en mooie omgeving
Op vakantie geweest met partner 7-7-2019

Fantastisch

Prachtig mooie camping, goed verzorgd. Vriendelijk personeel. Mooie omgeving met fijne fietspaden dwars door de bossen
Op vakantie geweest met partner 6-7-2019

Prachtig!

Het is hier fantastisch!!! We hebben dit jaar weer op veel campings gestaan, maar deze overtreft alles. Stilte, rust, vriendelijk personeel, fijne medecampeerders. Aan alles is gedacht zonder dat het opvalt. Nu niet allemaal hier heen komen hoor!!!
Op vakantie geweest met partner 4-7-2019

WE HEBBEN GENOTEN.

Geweldige ervaring, in de boomhut xxl geweest die heel mooi was. hertjes ,eekhoorns ,egels, konijnen gespot.Mooie camping alles goed verzorgd. komen hier zeker nog een keer terug.
Op vakantie geweest met partner 28-6-2019

Fantastisch.

Een fijne camping vriendelijke mensen, en schone toiletruimten..
Op vakantie geweest met partner 24-6-2019

Top camping

Prachtig camping, mooie omgeving, vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeker voor herhaling vatbaar
Op vakantie geweest met jonge kinderen 19-6-2019

Geweldig!

Geweldig! Hele fijne camping op prachtige plek tussen de vogels en herten. Super personeel, goede sfeer. Eentje om te onthouden 🙂
Op vakantie geweest met jonge kinderen 17-6-2019

Super, voor jong en oud. Ga zeker weer heen

Ruime camping met gezellige veldjes. Voor ieder wat wils, lekker veel speelgelegenheid voor de kinderen. Voor hondenliefhebbers ook een top-plekje. Gezellige horeca met terras en uitzicht op grote speelgelegenheid voor de kids. Heerlijke pizza's :-) Wel jammer dat met Pinksteren de animatie er niet was, maar we hebben ons goed vermaakt zonder dat.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 13-6-2019

Súper, relaxt, mooie omgeving, sanitair schoon

Een skylodge gehuurd. Wat betreft slapen; voor 2 volwassenen en 2 kleinere kinderen goed te doen. Wij, met onze 3 pubers hebben een tentje bijgeplaatst, wat geheel kosteloos was en geen enkel probleem. De skylodge was keurig, inboedel netjes, schoon en fris. Alles voorhanden. De camping: natuur, rust, fijne ruime plaatsen, sanitair zeer netjes en schoon. Voor de kinderen een mooie speeltuin en wat diertjes. Eigenaren en ander personeel komen relaxt en vriendelijk over. Mooie omgeving en genoeg te doen. Zeker de moeite waard voor een heerlijke vakantie!!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 5-6-2019

Fantastisch, voor herhaling vatbaar.1

Geweldig mooie en schone camping gelegen aan Nationaal Natuurpark Dwingelerveld. Direct bij fietsknooppunten. Zelfs vaatwasser voorhanden.
Op vakantie geweest met partner 24-5-2019

Hele mooie camping

goede toilet gebouw geen gedoe met muntjes maar gewoon met een pasje wat je bij je boeking krijgt vriendelijk personeel je kan ook in een boom hut slapen of andere aparte slaap plekken zie de site hebben geen gebruik gemaakt van het bosbad waar je toegang toe heb
Op vakantie geweest met partner 20-5-2019

Fantastisch!

Fantastisch! Wij hebben 2 nachten in het XXL Treehouse doorgebracht met ons vieren, het was in een woord fantastisch! De boomhut ligt in het bos, je ziet reeën, eekhoorns en vogels. De boomhut is heel comfortabel van alle gemakken voorzien en is mooi en sfeervol ingericht. Een geweldige belevenis voor jong en oud!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 19-5-2019

Fantastisch!

Een supercamping als je voor rust, natuur en ontspanning gaat. Voor kinderen is er een zand en waterspeelplaats waar zij zich urenlang kunnen vermaken en vooral lekker vies kunnen worden. Ik was er met mijn dochtertje van 7 in de skylodge. Een prima plek met eenvoudige voorzieningen; geen stromend water, wel jerrycan met tap en 3pitsgasstel. Camping grenst aan prachtig bos. Naast de receptie is een sfeervol terras met comfortabele zithoeken en uitzicht op een speeltuin voor jonge en oudere kinderen. In de kleine snackbar verkopen ze pizza, ijs en friet. Een gezond bijgerecht moet je zelf regelen. Veel restaurants in de buurt. Middelgroot zwembad met glijbaan en speeltuin is op 5 minuten loopafstand. Wij hadden mooi weer, bij regen is een kleine activiteitenruimte. Geen camping voor kinderen die zich liever laten vermaken door een animatieteam. Maar voor ouders die willen relaxen of wandelen terwijl de kinderen eropuit gaan, uitstekend!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 19-5-2019

Ach aardig voor een keer, maar niet weer.

Voordelen: midden in de natuur, schoon sanitair en vriendelijke medewerkers. Nadelen: pas-systeem voor sanitair, sfeerloze bedoening.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 17-5-2019

Fantastisch, geweldige camping!

Mooi camping, prachtige ligging aan het Dwingelderveld. Genieten van de natuur maar ook gemak, zoals een afwasmachine die de vaat in 5 min doet! Vriendelijke mensen, fijne sfeer, ruime kampeerplekken. Genieten! Jet bosbad even verderop is prachtig en lekker ruim.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 8-5-2019

Prachtige camping, gelegen in een mooi gebied

Alle voorzieningen aanwezig, prima sanitair, kortom alles aanwezig wat je nodig hebt
Op vakantie geweest met partner 8-5-2019

Prachtige camping waar we zéker terug gaan komen

Hele mooie, zeer ruim opgezette camping, midden in een prachtig natuurgebied. Op de camping zijn veel verschillende speelplekken, voor jonge en oudere kinderen en ook de skelters zijn top (voor een klein bedrag te huur). Vriendelijke mensen en zeer schoon sanitaire.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-4-2019

Speciale overnachting!

Overnacht in de legertruck. We werden erg vriendelijk en behulpzaam werden ontvangen. We hebben genoten van de speciale overnachting, goed ontbijt en mooie natuur.
Op vakantie geweest met partner 21-4-2019

Heerlijke plek!!

Prachtige camping in Heerlijke omgeving! Aanrader!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 31-3-2019

Fantatisch!!

Het was een plezierige verblijf, zowel in het chalet alsook in de safaritenten. De faciliteiten zijn uitstekend en het is een ruime camping tegen/ of in het natuurgebied Dwingelderveld. Er is ruim voldoende speelruimte voor kinderen. De heer Weenink en zijn staf zijn correcte en behulpzame personen
Op vakantie geweest met partner 28-9-2018

Gastvrije en mooi gelegen camping.

Prima camping, mooi gelegen in de Drentse natuur. Veel bos. Vriendelijke en gastvrije ontvangst.
Op vakantie geweest met partner 11-9-2018

Geen vriendelijke eigenaar, prima basic camping

Prima camping. Zwembad ligt een eindje verderop, dat is prima te lopen en gratis voor de campinggasten, maar als je het leuk vindt om eventjes snel tussendoor af en toe een duik te nemen is dit minder leuk vind ik. Camping ziet er netjes uit, schoon en goede plekken. De eigenaar komt erg stug over en zakelijk, lijkt alleen maar bezig met de financien. Er kan geen glimlachje of 'hoe hebben jullie het gehad' vanaf. Dat vonden wij wel echt een minpunt, voelde niet gastvrij. De oudste kinderen van 14 en 15 konden zich niet echt op de camping vermaken, tot een jaar of tien is het prima. Animatieteam is simpel maar op zich prima.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 6-9-2018

Heerlijk weekendje weg

Boomhut type 1 is klein, maar heeft (bijna) alles wat je nodig hebt. Omdat het weer in de avond wat fris was en we dus graag binnen wilden zitten, mistten we een tafeltje binnen. De bedden liggen prima, genoeg en prima servies/pannen, en het geheel ziet er schattig uit. De ligging op de camping was top, het is aan de rand en er is veel ruimte voor de boomhutten waardoor het erg rustig is. De omgeving is heerlijk om te wandelen en het dorpje Dwingeloo heeft een paar leuke restaurant en cafeetjes.
Op vakantie geweest met partner 29-8-2018

Voor herhaling vatbaar, was een heerlijke rrelaxte

Torentjeshoek is een moderne camping ((key-card voor o.a. gratis warmwater en douche) , met vriendelijke-gastvrije medewerkers. Direct gelegen aan/in bosrijke omgeving en dichtbij het Dwingelderveld en vlakbij het dorp Dwingelo
Op vakantie geweest met partner 27-8-2018

Top vakantie gehad.

Altijd netjes schoon het sanitair. Personeel altijd vriendelijk en behulpzaam. Minder was dat het zwembad met wat minder weer dicht was. De skelters die je kon huren waren ook een groot succes en relatief niet duur. De spooktocht was een succes en er was een animatie team mocht van ons nog wel wat meer georganiseerd worden maar was prima team en vermaak voor de kids. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen en geocachen. Hardlopen in de bossen was ook heerlijk
Op vakantie geweest met jonge kinderen 20-8-2018

Fantastisch

geweldige mooie camping midden in het Nationaalpark Dwingelderveld.Je loopt zo het bos in en zwembad om de hoek. gaan er al jaren heen voor de Wampex. leuke eigenaar die altijd aanwezig is en heel vriendelijk personeel. veel kinderactiviteiten. hier kom je helemaal tot rust.
Op vakantie geweest met partner 9-8-2018

Knusse bosboot op een gezellige, groene camping

Originele accommodatie (bosboot) met alles wat we nodig hadden, gezellige "groene" en kindvriendelijke camping waar allerlei activiteiten werden georganiseerd, midden in natuurgebied (bos), zwembad op loopafstand waar je als campingbezoeker gratis heen kunt. Douchetegoed was maar 4 minuten per dag, maar tegoed is evt. bij te kopen op de camping. Heel goed dat rekening wordt gehouden met het milieu!
Op vakantie geweest met partner 30-7-2018

Het was weer heerlijk.

Een van onze favoriete campings. Komen hier al voor de vierde keer. Dit jaar helaas maar kort. Maar verblijf was heerlijk. Grote, toch rustige camping, grote plaatsen met privacy, goede en schone sanitaire voorzieningen. Een mens wil weleens wat anders, maar we komen toch steeds terug.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 29-7-2018

Zeer rustige omgeving .

Neem je fiets mee,of huur er een en geniet van de omgeving
Op vakantie geweest met partner 24-7-2018

Fantastisch

Camping Torentjeshoek Dwingeloo, in het XXL Treehouse! Fantastisch!! Ligt aan het Dwingelderveld. De boomhut ligt in het bos: reeën, eekhoorns, veel vogels op bezoek. De boomhut is heel comfortabel van alle gemakken voorzien. Een enige belevenis voor jong en oud op een heerlijke camping met veel vertier rondom voor de jeugd.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 16-7-2018

Een een wordt fantastisch!

Het was een super camping. Ontvangst was geweldig. Goede uitleg over alles wat je als kampeerder moet weten voor je verblijf op de camping. De camping heeft een gevarieerd aanbod aan kampeerplekken. Voor elk wat wils. In het bos en op het veld met fantastisch uitzicht. In de avond hebben we zelfs een ree gespot vanonder de luifel. Douchen en naar het toilet gaan was geen straf. Er was toiletpapier aanwezig op de toiletten en douchen ging prima. De accommonatie werd goed schoon gehouden. Ook het afscheid was goed. Navraag hoe we het verblijf hebben ervaren. Een camping op weer naar terug te gaan.
Op vakantie geweest met partner 9-7-2018

Tweede keer en volgend jaar weer! Rust en vrijheid

Ik kampeer al ruim 35 jaar en deze camping heeft alles. Hele ruime plaatsen en voldoende ruimte om te kiezen hoe je je plek wilt opzetten (privacy/sociaal). Wij hebben een dochter van 3 jaar en we hebben ruim 4 weken heel erg veel plezier gehad. Een speeltuintje voor de tent (D-plaats) en een hele grote speelplaats bij de kantine. Als ouder is het dus super, want terwijl je kind speelt in de speeltuin, kun jij een kopje koffie drinken en de boel gelijk in de gaten houden!! Voor je tent of op het riante terras bij de kantine. Waar je dan weer kunt kiezen voor zon of schaduw :-) Groot buitenzwembad op 10 minuten loopafstand. Je kunt in de buurt pony rijden of paard rijden. Kost 15 euro voor een uur! Zelfs voor 3-jarigen! Het personeel is heel erg behulpzaam en zijn zeer goed op de hoogte van wat er in de omgeving te doen is. Het sanitair is niets op aan te merken en wordt goed onderhouden. Bekijk de website voor meer info :-D
Op vakantie geweest met jonge kinderen 24-6-2018

Super, mooie goed onderhouden camping

Zeer mooie ligging van de camping , goede faciliteiten, vriendelijk onthaal. Enig mooie omgeving om te fietsen met knooppunten systeem. Voor wandelingen zijn de aanduidingen minder goed.
Op vakantie geweest met partner 15-5-2018

Tip voor Drentenieren in eigen caravan.

Het is een erg rustige camping in een prachtig natuurgebied. De lage versnelling betekent echt een aanpassing, winkel en sluitingstijden zijn erg krap. Het restaurant is niet allle dagen open en sluit al om 19:00. Daarna is het al stil op de camping. Erg weinig kinderen gezien, wel veel senioren en dat in de mei-vakantie! Al met al weinig sfeer. Facilitair is ook het nodige onderhoud gewenst. Personeel is aardig en meedenkend. Camping heeft veel meer potentie, hoop voor de eigenaren dat dat er uit komt. Voor wie op korte termijn op pad gaat, het doorgaande fietspad van Dwingeloo nasr Havelte over het Dwingelderveld is afgesloten. Wegens onderhoud? Wij adviseren omfietsen over de brinkdorpen en langs de Drentse Hoofdvaart.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 8-5-2018

Heerlijk weekje op een top camping!

De boomstamhut XXL, mega gave hut! Was een weekje heerlijk weg. Alles netjes schoon en de service was super! Mooie ruime verzorgde camping, ruime plekken en lekker gemoedelijk! Vanaf de camping loop en fiets je zo de bossen in! Aanrader om hier je welverdiende vakantie te vieren! Kindvriendelijk, de eetgelegenheid en het zwembad is voor mij niet aan de orde of gebruik van gemaakt anders was de beoordeling een 10 geweest. Bedankt voor de gave week en de koffie bonen 😉
Op vakantie geweest met partner 30-4-2018