Gastbeoordelingen

Camping Torentjeshoek scoort gemiddeld een 8.8 uit 145 beoordelingen.
Ligging 9.2
Prijs / kwaliteit 8.7
Kindvriendelijk 8.9
Eetgelegenheden 7.9
Staat v/h sanitair 9.1
Zwembad 8.4
Hygiëne 9.0

Heerlijke plek!!

Prachtige camping in Heerlijke omgeving! Aanrader!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 31-3-2019

Fantatisch!!

Het was een plezierige verblijf, zowel in het chalet alsook in de safaritenten. De faciliteiten zijn uitstekend en het is een ruime camping tegen/ of in het natuurgebied Dwingelderveld. Er is ruim voldoende speelruimte voor kinderen. De heer Weenink en zijn staf zijn correcte en behulpzame personen
Op vakantie geweest met partner 28-9-2018

Gastvrije en mooi gelegen camping.

Prima camping, mooi gelegen in de Drentse natuur. Veel bos. Vriendelijke en gastvrije ontvangst.
Op vakantie geweest met partner 11-9-2018

Geen vriendelijke eigenaar, prima basic camping

Prima camping. Zwembad ligt een eindje verderop, dat is prima te lopen en gratis voor de campinggasten, maar als je het leuk vindt om eventjes snel tussendoor af en toe een duik te nemen is dit minder leuk vind ik. Camping ziet er netjes uit, schoon en goede plekken. De eigenaar komt erg stug over en zakelijk, lijkt alleen maar bezig met de financien. Er kan geen glimlachje of 'hoe hebben jullie het gehad' vanaf. Dat vonden wij wel echt een minpunt, voelde niet gastvrij. De oudste kinderen van 14 en 15 konden zich niet echt op de camping vermaken, tot een jaar of tien is het prima. Animatieteam is simpel maar op zich prima.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 6-9-2018

Heerlijk weekendje weg

Boomhut type 1 is klein, maar heeft (bijna) alles wat je nodig hebt. Omdat het weer in de avond wat fris was en we dus graag binnen wilden zitten, mistten we een tafeltje binnen. De bedden liggen prima, genoeg en prima servies/pannen, en het geheel ziet er schattig uit. De ligging op de camping was top, het is aan de rand en er is veel ruimte voor de boomhutten waardoor het erg rustig is. De omgeving is heerlijk om te wandelen en het dorpje Dwingeloo heeft een paar leuke restaurant en cafeetjes.
Op vakantie geweest met partner 29-8-2018

Voor herhaling vatbaar, was een heerlijke rrelaxte

Torentjeshoek is een moderne camping ((key-card voor o.a. gratis warmwater en douche) , met vriendelijke-gastvrije medewerkers. Direct gelegen aan/in bosrijke omgeving en dichtbij het Dwingelderveld en vlakbij het dorp Dwingelo
Op vakantie geweest met partner 27-8-2018

Top vakantie gehad.

Altijd netjes schoon het sanitair. Personeel altijd vriendelijk en behulpzaam. Minder was dat het zwembad met wat minder weer dicht was. De skelters die je kon huren waren ook een groot succes en relatief niet duur. De spooktocht was een succes en er was een animatie team mocht van ons nog wel wat meer georganiseerd worden maar was prima team en vermaak voor de kids. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen en geocachen. Hardlopen in de bossen was ook heerlijk
Op vakantie geweest met jonge kinderen 20-8-2018

Fantastisch

geweldige mooie camping midden in het Nationaalpark Dwingelderveld.Je loopt zo het bos in en zwembad om de hoek. gaan er al jaren heen voor de Wampex. leuke eigenaar die altijd aanwezig is en heel vriendelijk personeel. veel kinderactiviteiten. hier kom je helemaal tot rust.
Op vakantie geweest met partner 9-8-2018

Knusse bosboot op een gezellige, groene camping

Originele accommodatie (bosboot) met alles wat we nodig hadden, gezellige "groene" en kindvriendelijke camping waar allerlei activiteiten werden georganiseerd, midden in natuurgebied (bos), zwembad op loopafstand waar je als campingbezoeker gratis heen kunt. Douchetegoed was maar 4 minuten per dag, maar tegoed is evt. bij te kopen op de camping. Heel goed dat rekening wordt gehouden met het milieu!
Op vakantie geweest met partner 30-7-2018

Het was weer heerlijk.

Een van onze favoriete campings. Komen hier al voor de vierde keer. Dit jaar helaas maar kort. Maar verblijf was heerlijk. Grote, toch rustige camping, grote plaatsen met privacy, goede en schone sanitaire voorzieningen. Een mens wil weleens wat anders, maar we komen toch steeds terug.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 29-7-2018

Zeer rustige omgeving .

Neem je fiets mee,of huur er een en geniet van de omgeving
Op vakantie geweest met partner 24-7-2018

Fantastisch

Camping Torentjeshoek Dwingeloo, in het XXL Treehouse! Fantastisch!! Ligt aan het Dwingelderveld. De boomhut ligt in het bos: reeën, eekhoorns, veel vogels op bezoek. De boomhut is heel comfortabel van alle gemakken voorzien. Een enige belevenis voor jong en oud op een heerlijke camping met veel vertier rondom voor de jeugd.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 16-7-2018

Een een wordt fantastisch!

Het was een super camping. Ontvangst was geweldig. Goede uitleg over alles wat je als kampeerder moet weten voor je verblijf op de camping. De camping heeft een gevarieerd aanbod aan kampeerplekken. Voor elk wat wils. In het bos en op het veld met fantastisch uitzicht. In de avond hebben we zelfs een ree gespot vanonder de luifel. Douchen en naar het toilet gaan was geen straf. Er was toiletpapier aanwezig op de toiletten en douchen ging prima. De accommonatie werd goed schoon gehouden. Ook het afscheid was goed. Navraag hoe we het verblijf hebben ervaren. Een camping op weer naar terug te gaan.
Op vakantie geweest met partner 9-7-2018

Tweede keer en volgend jaar weer! Rust en vrijheid

Ik kampeer al ruim 35 jaar en deze camping heeft alles. Hele ruime plaatsen en voldoende ruimte om te kiezen hoe je je plek wilt opzetten (privacy/sociaal). Wij hebben een dochter van 3 jaar en we hebben ruim 4 weken heel erg veel plezier gehad. Een speeltuintje voor de tent (D-plaats) en een hele grote speelplaats bij de kantine. Als ouder is het dus super, want terwijl je kind speelt in de speeltuin, kun jij een kopje koffie drinken en de boel gelijk in de gaten houden!! Voor je tent of op het riante terras bij de kantine. Waar je dan weer kunt kiezen voor zon of schaduw :-) Groot buitenzwembad op 10 minuten loopafstand. Je kunt in de buurt pony rijden of paard rijden. Kost 15 euro voor een uur! Zelfs voor 3-jarigen! Het personeel is heel erg behulpzaam en zijn zeer goed op de hoogte van wat er in de omgeving te doen is. Het sanitair is niets op aan te merken en wordt goed onderhouden. Bekijk de website voor meer info :-D
Op vakantie geweest met jonge kinderen 24-6-2018

Super, mooie goed onderhouden camping

Zeer mooie ligging van de camping , goede faciliteiten, vriendelijk onthaal. Enig mooie omgeving om te fietsen met knooppunten systeem. Voor wandelingen zijn de aanduidingen minder goed.
Op vakantie geweest met partner 15-5-2018

Tip voor Drentenieren in eigen caravan.

Het is een erg rustige camping in een prachtig natuurgebied. De lage versnelling betekent echt een aanpassing, winkel en sluitingstijden zijn erg krap. Het restaurant is niet allle dagen open en sluit al om 19:00. Daarna is het al stil op de camping. Erg weinig kinderen gezien, wel veel senioren en dat in de mei-vakantie! Al met al weinig sfeer. Facilitair is ook het nodige onderhoud gewenst. Personeel is aardig en meedenkend. Camping heeft veel meer potentie, hoop voor de eigenaren dat dat er uit komt. Voor wie op korte termijn op pad gaat, het doorgaande fietspad van Dwingeloo nasr Havelte over het Dwingelderveld is afgesloten. Wegens onderhoud? Wij adviseren omfietsen over de brinkdorpen en langs de Drentse Hoofdvaart.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 8-5-2018

Heerlijk weekje op een top camping!

De boomstamhut XXL, mega gave hut! Was een weekje heerlijk weg. Alles netjes schoon en de service was super! Mooie ruime verzorgde camping, ruime plekken en lekker gemoedelijk! Vanaf de camping loop en fiets je zo de bossen in! Aanrader om hier je welverdiende vakantie te vieren! Kindvriendelijk, de eetgelegenheid en het zwembad is voor mij niet aan de orde of gebruik van gemaakt anders was de beoordeling een 10 geweest. Bedankt voor de gave week en de koffie bonen 😉
Op vakantie geweest met partner 30-4-2018

Super fantastich

Camping de Torentjeshoek is een fantastische camping wij gaan er dit jaar voor de 3de keer naar toe en het bevalt ons uitstekend de eigen Jurgen en zijn personeel zijn top mensen staan altijd gelijk voor je klaar als er iets is, en de receptionistes zijn ook allemaal heel erg vriendelijk en behulpzaam vooral Annemei is een topper. Torentjeshoek bedankt voor de fijne vakantie's die we bij jullie hebben tot mei 2018
Op vakantie geweest met partner 4-4-2018

Fantastisch

Ruime plaatsen met eigen watertappunt en elektriciteit. Veel variatie in plaatsen voor bosrijk of zonnig. Prima sanitair dat goed werd onderhouden. Goed startpunt voor fiets- en wandelroutes. Vriendelijk personeel.
Op vakantie geweest met partner 11-9-2017

Mooie camping in het bos!

De ligging van deze camping is prachtig, je wandelt of fietst zo het bos in. Ook is de camping netjes en verzorgd en mooi ruim en natuurlijk opgezet. Ik verbleef met mijn 2 kinderen van 6 en 8 jaar op deze camping en ze hebben heerlijk in het bos gespeeld. Ook waren er verschillende skelters voor een kleine prijs te huur. Een leuk animatieteam en we konden gratis naar het mooie openlucht zwembad dat naast de camping. Echt een prachtige camping, voor jong en oud. Niet te groot en overdreven, maar gewoon leuk en gezellig, met vriendelijk en gastvrij personeel!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 9-9-2017

Geweldige mooie camping

Een mooie camping, gezellige, vriendelijke mensen. Mooie omgeving
Op vakantie geweest met partner 8-9-2017

Super

Mooie camping in een Mooie omgeving
Op vakantie geweest met partner 8-9-2017

Super mooie camping

Een mooie, gezellige en vriendelijke camping in een mooie omgegeving
Op vakantie geweest met partner 7-9-2017

Zeer goede Camping waar alles goed geregeld is

Fijne ontvangst,goede velden compleet met water tappunt en afvoer Prima sanitair Goede Wifi Gaan zeker nog een keer langs
Op vakantie geweest met partner 7-9-2017

Geweldige camping

Super voor jonge kinderen. We hebben hier weer twee weken gestaan op een plek vlakbij de grote speeltuin. Ideaal zodat onze kleinste van twee ook zelf er naartoe kan lopen en we hem nog kunnen zien. De oudere kinderen vermaken zich prima op de speeltuin, water/zand speeltuin en bos. Het is een mooie camping met ruime plekken waar onze vouwwagen goed kon staan. De animatie is prima voor jonge kinderen, vrijblijvend genoeg Niet heel bijzonder maar voor de jongere kinderen is het leuk genoeg. De af en toe georganiseerde avond activiteiten zijn zeker leuk. Als je wat wilt snacken of een tosti wilt eten tussen de middag is er genoeg te halen. Het vlakbij gelegen zwembad is gratis te bezoeken.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 28-8-2017

Nooit meer, en zal het ook bij niemand aanbevelen.

De omgeving is prachtig. Het sanitair wordt goed schoongemaakt daar is niets op aan te merken. Maar de kampeerplaats?? vooraf gebeld of dit een grote plaats was, werd door de telefoon bevestigd, maar toen we aankwamen bleek dit zowat de kleinste plaats te wezen op heel de camping. vraag je of er wat geregeld kan worden zeggen ze dat alles volgeboekt is!! nou niet dus. En wordt de schuld in de schoenen van onervaren personeel geschoven.( Naar mijn idee zet je geen onervaren personeel aan de telefoon). Deze plaats was echt een domper op onze vakantie. Gelukkig wel genoten van de omgeving.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 27-8-2017

Was een leuke camping

Torentjeshoek daar keken onze kinderen naar uit elk jaar opnieuw. Steeds meer viel ons op. Ligging is mooi maar weinig eetgelegenheden zwembad stuk lopen. En dit jaar was animatie echt om te huilen. Misschien 1 van de vier wist een beetje wat ze deed. Maar ook niet echt want theater etc tijdens een groot evenement waar echt gedronken wordt na aankomst gewoon tussen volwassenen in die dus drinken roken... Zo slecht dat onze kinderen er dit jaar echt niets aan vonden en wij twijfelden om spullen in te pakken
Op vakantie geweest met jonge kinderen 20-8-2017

Geweldige camping!

Heel verschillende plaatsen, voor iedereen wat wils. Prachtige ligging. Prima sanitair. Heerlijk rustig en ruim.
Op vakantie geweest met partner 24-7-2017

Goede camping mooie ( Fiets) omgeving

Vriendelijk personeel, zeer goede sanitaire voorzieningen. Verlichting( Veld A) kan iets beter.
Op vakantie geweest met partner 14-7-2017

Bovennatuurlijk

prachtige omgeving om te fietsen, te wandelen en te genieten van de rust en de kalmte die de omgeving uitstraal
Op vakantie geweest met partner 21-2-2017

Mooie camping maar vieze safaritent

Tevreden waren we over de in de bossen gelegen camping die vonden we erg mooi en rustig. Maar de door ons gehuurde safaritent was echter niet erg prettig om in te verblijven omdat deze erg vochtig en vies was. Het vocht wordt veroorzaakt doordat de tent op natte grond staat, weinig tot geen zon krijgt en een douche en gaskachel bevat. Doordat de diepe tent maar twee ventilatievensters bevat, is er maar weinig luchtverversing waardoor het vocht niet verdwijnt met tot gevolg dat het tentdoek vol zit met schimmels. Vies vonden we de tent vooral omdat er overal muizenkeutels lagen, in de keukenkastjes en zelfs tussen de borden en de pannen. Overal stonden vallen, lag gif en klonken piepjes uit verjagers. De op de vloer gelegde OSB constructieplaten (met gelijmde houtsnippers) zijn behalve niet vochtbestendig ook niet of nauwelijks te reinigen waardoor het nog onhygiënischer en vochtiger werd. Ook de de steigerhouten keuken, meubilair en dergelijke vonden we in deze omstandigheden
Op vakantie geweest met jonge kinderen 24-9-2016

Een leuke en natuurvriendelijke camping

De leiding is gastvrij en behulpzaam. Je bent helemaal vrij om je plekje uit te zoeken. Wij zijn als senioren in de maand mei voor twee weken met een caravan daar geweest en hebben van de omgeving genoten. Er zijn mooie en leuke fietspaden, die rond en door het natuurgebied "Dwingelderveld" en verder daar buiten kan doorkruisen. Het was ons zeer goed bevallen en zijn in de maand september weer terug geweest. Net buiten de camping is een openlucht zwembad, waar je bij de receptie gratis entree-kaartjes kan afhalen.
Op vakantie geweest met partner 17-9-2016

Zo natuurlijk, gewoon natuurlijk

Eigenlijk vond ik er alles goed. De receptie heel relaxed, de ligging geweldig, de plaats natuurlijk, de omgeving vooral rust! Ik zou er nog veel over kunnen zeggen maar alles is lof.
Op vakantie geweest met partner 15-9-2016

Geweldige camping

Net terug van drie weken torentjeshoek. Prachtige camping, mooie omgeving en fantastische animatie. Personeel allemaal super vriendelijk en sanitair erg goed! Ook de vaatwassers waren toch een heerlijke uitkomst. Kortom wij komen zeker terug met de kids. Bedankt voor drie fijne weken!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 27-8-2016

Top camping

Vriendelijk personeel toiletgebouw super schoon. Activiteiten voor jong en oud
Op vakantie geweest met jonge kinderen 22-8-2016

Geweldige camping

Net terug van twee weken Torentjeshoek en wat hebben we genoten!! Prachtige omgeving met veel mogelijkheden voor uitstapjes. Camping is schitterend gelegen in een bosrijk gebied. Mooi sanitair en ruime plaatsen. Leuke speeltuin voor de kinderen en een fantastisch animatieteam. Mede dankzij Johannes, Patrick en Marit hebben onze kinderen, en dus wij ook, een super vakantie gehad. Leuke activiteiten verdeeld over de hele dag. De activiteiten kosten geen extra geld en opgeven is meestal ook niet nodig. Perfect dus!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 21-8-2016

Heerlijke week gehad

Genoten op Torentjehoek. Fantastische ligging aan de rand van het nationaal park. Mooie ruime plekken. Leuk en gezellig de drukte rond de Wampex! Camping verder dik in orde. Helemaal top Jurgen en Annemarie!!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 12-8-2016

Rustige familiecamping behalve tijdens Wampexweek

Vergeet de beschrijving als rustige familiecamping maar tijdens de Wampexweek... Als gast van de camping zijn de sanitaire voorzieningen bijna onbereikbaar, je moet je tussen de bierdrinkende Wampexgangers doorworstelen. Ik dacht in mijn weekje vakantie beetje rustig op het terras van de camping van een drankje te kunnen genieten bij het terras openhaardje maar dat kun je vergeten, het terras werd precies die twee weekenden in beslag genomen door de Wampex-deelnemers... jammer jammer.. Dit past volgens mij niet in het beeld dat de camping wil uitstralen...
Op vakantie geweest met jonge kinderen 6-8-2016

Super camping in mooie omgeving voor jong en oud.

Een camping met verschillende mogelijkheden. Voor de kinderen is er volop plezier en vertier, maar je kunt er ook de rust vinden. Ideale camping om vanuit daar de omgeving te verkennen.
Op vakantie geweest met partner 6-8-2016

Heerlijke camping, waar alles prima in orde is

Diverse mogelijkheden m.b.t. campingplaatsen: op open velden of afgebakende plekken(eventueel met meer schaduw). Zowel met als zonder auto op de plek. Keurig onderhouden en schoon sanitair. En prachtig gelegen aan de rand van het bos en natuurgebieden Dwingelderveld en Drents-Friese Wold. Dwingeloo is een leuk dorp op korte fietsafstand, met leuke restaurantjes en overheerlijk Italiaans ijs. Ons eerste gevoel was direct goed en is tot het einde zo gebleven op deze camping. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en komen zeker nog wel eens terug.
Op vakantie geweest met partner 16-6-2016

Mooie camping, voor ieder wat wils

Rustige afgebakende plaatsen of de gezelligheid van een veld, net wat je wilt!!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 8-5-2016

Fantastisch

Wij hebben afgelopen jaar een vaste plek gehad. Dit is ons erg goed bevallen. De camping is ruim ingericht en alles ziet er netjes uit. Het personeel is erg vriendelijk. De omgeving is fantastisch. Ook fijn dat het gebruik van het zwembad bij de prijs inbegrepen is. Onze kinderen hebben zich erg goed vermaakt! In een eerdere rewiew waarin wordt gesteld dat honden niet welkom zijn kan ik mij helemaal niet vinden. Er zijn meerdere gasten die 1 of meerdere honden hebben meegenomen zonder enig probleem. Wij hebben ook regelmatig een oppashond meegenomen en deze was zeker welkom. Er staat zelfs een paal midden op de camping waar je gratis hondenzakjes kunt halen en de uitwerpselen kwijt kunt.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 25-3-2016

Geweldige camping!

Het is een geweldig leuke camping. Erg gezellig en een prachtige ligging!
Op vakantie geweest met partner 3-3-2016

Fantastische plek midden in het bos !

Een heerlijke week gehad op de Torentjeshoek. Schitterende camping, schoon en net sanitair, gastvrij, vriendelijk personeel en mooie campingplaatsen midden in het bos. Speeltuin top. Zeker een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 23-2-2016

Gastvrijheid hoog in het vaandel!

We zijn meerdere keren naar camping torentjeshoek geweest. Elke keer hebben we genoten van deze prachtige camping, midden in de natuur. Vrijheid, ruimte, mooie accomodaties, geweldigespeeltuin, sanitair tip top in orde en super vriendelijk personeel. Tel daar de prachtige omgeving bij op, bijzondere accomodaties (zoals boomhutten, safaritenten) maken het verblijf elke keer weer een feest. Onze meiden kunnen niet wachten om weer een bezoek te brengen aan de torentjeshoek. Een echte aanrader!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 23-2-2016

Verbijsterend onvriendelijk!

Wij hadden speciaal van tevoren toestemming gevraagd of wij met 5 teckels mochten komen in oktober en dat mocht. We hadden het na een dag super naar onze in. Maar tot onze verbijstering en schrik werden wij,nadat onze honden twee keer hadden geblaft tegen iemand terwijl ik buiten met ze stond te wachten om te gaan wandelen en mijn man heel even in de receptie was (ze waren kort daarvoor aangevallen door een Duitse Herder en eentje is daarbij zo ernstig gebeten dat hij een pootje brak en de roedel was daarna heel nerveus) door het beheer afgebekt. Woorden als "We hebben spijt dat we u hebben laten komen"werden uitgesproken. Onze vakantie was verpest, we wilden hier niet blijven en zijn diezelfde dag vertrokken. Ik ga nog steeds bijna huilen bij de herinnering zo overstuur waren we. Ze hebben echt welgeteld misschien 1 minuut geblaft alles bij elkaar. En dan zo'n reactie. Als een hekel hebt aan honden moet je die niet toelaten want ja honden kunnen blaffen. En als dat blaffen eindeloos d
Op vakantie geweest met partner 18-2-2016

Mooie plek

Erg leuk veel natuur leuk accommodatie heel bijzonder ligt mooi goede bedden en heel vriendenlijk dorp 20 min lopen en mooi alles wat je nodig hebt maar op de camping wel een restaurant maar teweinig open maar het mooi en leuk
Op vakantie geweest met partner 20-10-2015

Heerlijk genieten

Onze 3e verblijf met caravan. Rustige en gezellige camping. Rue.plaatsen met privacy. Zwembad naast de camping gratis. Mooi in natuurgebied Dwingelderveld
Op vakantie geweest met oudere kinderen 4-9-2015

Safaritent: super met kinderen !

Hele nette en ruim opgezette camping. De safaritent was super, onze kinderen vonden het een hele belevenis. Genoeg te doen op de camping voor kinderen tot een jaar of 10. Onze kinderen hebben zich prima vermaakt op het veld, bij de geitjes en in de speeltuin. Het zwembad was vlakbij en en heel prettig voor als je drie kleine kinderen hebt. Goed overzicht te houden. Verder prima uitvalsbasis voor uitstapjes, omgeving waar veel te doen is. Mooie wandelpaden, leuke musea en ook de nodige speelparken voor de kids. Het animatieteam op de camping was erg leuk.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-8-2015

Mooie rustige camping.

Wij zijn 3 nachten verbleven in de mini charlet, het verblijf is klein en knus maar alles was schoon en aanwezig. Het hele weekend hebben we mooie weer gehad, anders was het voor ons als 4 personen wel aan de kleine kant. Minpuntje was wel dat als iemand zich omdraait in bed de hele charlet heen en weer ging. Goede service en erg klantvriendelijk, fiets verhuur top! goede fietsen. Wij hebben verder geen gebruik gemaakt van de faciliteiten van de camping. Kortom een prima verblijf gehad in de mini charlet. Wij hebben zelf veel gefietst en paardgereden, daar is deze omgeving uitstekend geschikt voor. Wij kwamen speciaal om te paardrijden op Dwingelderveld. Mochten wij ooit nog eens terug keren naar deze omgeving, houden we deze camping in ons achterhoofd!
Op vakantie geweest met partner 25-8-2015