Origineel overnachten in Drenthe? Overnacht in een legertruck!

Origineel overnachten in Drenthe? Kom stoer overnachten in een legertruck op Camping Torentjeshoek! Onze legertruck is geschikt voor maximaal 6 personen en is ideaal voor een onvergetelijke vakantie met de kinderen. Maak je vakantie compleet met een avontuurlijk dagje eropuit en geniet van origineel overnachten in Drenthe op Camping Torentjeshoek!

Overnachten in een legertruck, dat is pas origineel overnachten in Drenthe

Origineel overnachten in Drenthe op Camping Torentjeshoek betekent optimaal genieten van een stoere vakantie. Onze stoere legertruck is geschikt voor 2 personen.

Wil je met 3 tot 6 personen overnachten, dan kun je gebruik maken van de Leger jeep en/of de trailer. De leger jeep is uitgerust met een stapel bed en de trailer biedt 2 losse bedden die ook omgebouwd kunnen worden tot een tweepersoonsbed.

De legertruck is voorzien van ingebouwde banken en een basic keuken met 3-pits kooktoestel en keukeninventaris. Geniet bij mooi weer van het zonnetje of heerlijke maaltijd aan de picknicktafel. Wordt het ’s avonds wat frisser, dan kun je gebruik maken van de houtkachel voor de legertruck.

De legertruck beschikt over eigen sanitair (geen douche), maar ons sanitairgebouw is van alle gemakken voorzien. Je hoeft zelfs niet af te wassen, dat doen onze vaatwassers voor je.

Legertruck met jeep

LegerTrucksplattegrond

 

 

Origineel overnachten in Drenthe op Camping Torentjeshoek, avontuurlijk op expeditie

Avonturiers opgelet! Stoer, origineel overnachten in Drenthe is prima te combineren met een avontuurlijk dagje eropuit. Ga op avontuur in Wildlands Adventure Zoo, op ontdekkingstocht naar de Drentse Big Five of op safari door Nationaal Park Dwingelderveld. Wil je alles weten over het Melkwegstelsel, bezoek dan de nieuwe Science Hub in Dwingeloo. En hou je écht van een uitdaging, dan is de escaperoom misschien iets voor jou. Zomaar een paar mogelijkheden die je verblijf in een legertruck helemaal compleet kunnen maken.  

Meer weten over origineel overnachten in Drenthe in een legertruck op Camping Torentjeshoek? Neem contact met ons op of boek online direct je vakantie!

* Deze accommodatie bevindt zich op het autovrije terrein. Voor het uit- en inladen mag u met de auto naar de accommodatie rijden. 

Lees minder

Een vakantie met een WOW-factor?

Ontdek Camping Torentjeshoek in Dwingeloo!

Wil je zwemmen, spelen of relaxen?

(Bijna) alles kan en mag op Camping Torentjeshoek

Wist je dat…

… gasten gratis mogen zwemmen in het naastgelegen zwembad?

Wist je dat…

… ons animatieteam de leukste activiteiten organiseert?

Kenmerken

Wonen & Slapen

Keuken & Sanitair

Algemeen

Gasten beoordelen ons op

Zoover

Geweldige mooie camping midden in het Nationaalpark Dwingelderveld. Je loopt zo het bos in en zwembad om de hoek. Veel kinderactiviteiten. Hier kom je helemaal tot rust.