Camping met zwembad in Drenthe? Kom naar Camping Torentjeshoek!

Vakantie vieren op een camping met zwembad in Drenthe? Wie wil dat nou niet! Het is dan ook goed om te weten dat gasten van Camping Torentjeshoek gratis gebruik mogen maken van het naastgelegen openluchtzwembad ‘de Paasbergen’. Kom met mooi weer heerlijk buiten zwemmen en genieten op onze camping met zwembad in Drenthe!

Tijdens je vakantie op onze camping met zwembad geniet je van de vele, leuke zwemvoorzieningen. Zo beschikt het zwembad over een lage en hoge duikplank, een kleine glijbaan en een 40-meter lange glijbaan, een waar kinderparadijs. Speciaal voor de allerkleinsten is er ook een peuterbad.

Ontdek het zwembad naast Camping Torentjeshoek

Zwembad5

Op de plaats waar generaties Dwingelers en duizenden toeristen jarenlang hebben genoten van zwemmen in bosbad “De Paasbergen”, valt vanaf het voorjaar 2020 nog veel meer te beleven: naast zwemmen kan er nu ook geklauterd, geklommen en gekliederd worden in Beleefpark Dwingeloo. Het water (ook het zwembadwater), en dat is toch wel uniek te noemen, wordt uit een eigen bron opgepompt en draagt dan ook met de trots de naam “Dwingel’eau”.

Bekijk ook de website van het Beleefpark in Dwingeloo.

Het Klim- en Klauterbos

Over het hele terrein verspreid vind je houten speeltoestellen. Klim naar de - nagemaakte - Siepeltoren van Dwingeloo, bouw hutten van takken die je vindt in ons bos, volg het balanceerpad, trotseer het klimtoestel met slingertouw en klimnet of maak muziek op de levensgrote xylofoon. Ontdek wat je nog meer kan doen! 

Chillen

Uitgeraast en even toe aan rust? Gooi de beentjes omhoog in onze hangmatten of kom lekker chillen op het plateau rond de grote boom. Je kunt er natuurlijk ook héérlijk genieten van de zon en even helemaal tot rust komen. 

Hey actieveling!

Naast onze coole toestellen en klimrekken hebben we nog meer sportieve dingen voor je. Daag bijvoorbeeld je vrienden uit voor een potje voetbal in onze pannakooi of wat dacht je van een potje beach volleybal? Voor de kleintjes hebben we een springkussen en een kabelbaan. 

Kliederen!

Keien, zand en water uit eigen bron. Meer heb je volgens ons niet nodig om je helemaal uit te leven. Zorg ervoor dat de watertoevoer op gang komt, bouw een dam of een andere weg voor het water. Deze rivier draagt met trots de naam "Dwingel'eau". Lets get dirty! 

Zwemmen in het zwembad in Dwingeloo

Het ondiepe water van het peuterbad geeft de kleintjes de mogelijkheid om hun zwemkwaliteiten nog te ontwikkelen. De 40 meter lange glijbaan komt uit in het middelste deel van het zwembad, waar je ook kunt overgooien met decbal of spelen met de matten. Het diepe is voor de ervaren zwemmers onder ons, hier mag je baantjes trekken of een duik (bommetje) nemen van de hoge -of lage duikplank. Durf jij? 

Uiteraard is op het terrein ook drinken, ijsjes en ander lekkers verkrijgbaar. Kortom, lekker buiten genieten!

De unieke combinatie van een zwembad en een beleefpark op één terrein zorgt ervoor dat het bij vrijwel alle weertypes goed toeven is in Beleefpark Dwingeloo. Het klimpark is geopend vanaf 21 maart tot en met de herfstvakantie. Er kan gezwommen worden in de periode van 24 april t/m 6 september.

Heb je nog vragen over Camping Torentjeshoek, dé leukste camping met toegang tot zwembad in Drenthe? Neem dan contact met ons op of boek online direct je vakantie.

Lees minder

Gasten beoordelen ons op

Zoover 8,6
Op basis van: 202 beoordelingen

Geweldige mooie camping midden in het Nationaalpark Dwingelderveld. Je loopt zo het bos in en zwembad om de hoek. Veel kinderactiviteiten. Hier kom je helemaal tot rust.