Camping met zwembad in Drenthe? Ontdek Camping Torentjeshoek!

Vakantie vieren op een camping met zwembad in Drenthe? Wie wil dat nou niet! Het is dan ook goed om te weten dat gasten van Camping Torentjeshoek gratis gebruik mogen maken van het naastgelegen openluchtzwembad ‘de Paasbergen’. Kom met mooi weer heerlijk buiten zwemmen en genieten op onze camping met zwembad in Drenthe!

Spetteren en spelen in het zwembad naast Camping Torentjeshoek

Zwembad5

Tijdens je vakantie op onze camping met zwembad geniet je van de vele, leuke zwemvoorzieningen. Zo beschikt het zwembad over een lage en hoge duikplank, een kleine glijbaan en een 40-meter lange glijbaan, een waar kinderparadijs. Speciaal voor de allerkleinsten is er ook een peuterbad.

De ruime ligweide beschikt over een springkussen, kabelbaan, pannakooi én meerdere beachvolleybalvelden. De kinderen krijgen uiteraard niet de kans om zich te vervelen op onze camping met toegang tot het openluchtzwembad.

Het zwembad is geopend van 27 april (mit het weer het toelaat anders een week later) tot 7 september.

Eten en drinken op onze camping met zwembad in Drenthe

Sluit de dag af met een patatje met snack en een kopje koffie of thee in snackbar ‘’t Snackhuussie’ op onze camping met toegang tot het zwembad. Zowel buiten op het terras als binnen bij de open haard is er ruimte voor het hele gezin.

Heb je nog vragen over Camping Torentjeshoek, dé leukste camping met toegang tot zwembad in Drenthe? Neem dan contact met ons op of boek online direct je vakantie.

Gasten beoordelen ons op

Zoover 8,9
Op basis van: 186 beoordelingen

Geweldige mooie camping midden in het Nationaalpark Dwingelderveld. Je loopt zo het bos in en zwembad om de hoek. Veel kinderactiviteiten. Hier kom je helemaal tot rust.