Paardenvakantie in Drenthe? Kom naar Camping Torentjeshoek!

Paardenvakantie in Drenthe? Kom dan kamperen met paard op Camping Torentjeshoek in Dwingeloo. Ook als je met huifkar en paard rondtrekt, kun je bij ons overnachten. De paarden kunnen tijdens je vakantie in het weiland naast de camping grazen en overnachten. Door de prachtige ligging aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld en het mooie dorp Dwingeloo, is het zeker waard om bij ons een extra rustdag in te plannen.

Wist je al dat je als gast van onze camping gratis mag zwemmen in het naastgelegen zwembad? Een goede reden om een dag of paar dagen langer bij ons te vertoeven. Geniet van een geweldige paardenvakantie in Drenthe op Camping Torentjeshoek!

Paardenvakantie in Drenthe met uitstekende faciliteiten

Als je op Camping Torentjeshoek komt kamperen met paard, dan mag je natuurlijk ook gebruik maken van onze topfaciliteiten:

  • Elektra 10 ampère tegen betaling (afrekening naar verbruik)
  • Sanitairgebouw met uitstekende sanitaire voorzieningen
  • Snackbar/Bar
  • Campingwinkel
  • Animatie in de zomervakantie en diverse speelfaciliteiten voor de kinderen
  • Gratis zwemmen in het naastgelegen zwembad “de Paasbergen”
  • Fietsverhuur
  • Honden zijn toegestaan

Paarden kunnen even uitrusten en overnachten in het naastgelegen weiland. Uiteraard zorgen we voor vers water en is er voldoende gras om te grazen. We vragen slechts een kleine vergoeding per nacht per paard. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. 

Tarieven

  • t/m 2 personen: € 27,50 per nacht
  • 3 personen of meer: € 30,00 per nacht

Deze tarieven zijn exclusief toeristenbelasting (€ 1,10 p.p.p.n.) en elektriciteit (€ 0,45 per kWu).

Privé sanitair plattegrond

Op pad met de paarden in Drenthe

Bij een paardenvakantie in Drenthe hoort natuurlijk ook een prachtige route. Ontdek Nationaal Park Dwingelderveld en geniet van het paardrijden in een wonderschoon gebied met bewegwijzering. Elke route is 18 kilometer lang en aan beide kanten te berijden. Er zijn 3 gekleurde dagroutes waarmee je bepaalt welke kant je opgaat, zo kun je onderweg ook beslissen of je van route gaat veranderen en daarmee de route korter of langer maakt. Je kunt natuurlijk ook een eigen route uitstippelen en de mooiste plekjes in Drenthe te paard ontdekken.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom gewoon bij ons langs!

Lees minder

Gasten beoordelen ons op

Zoover 8,6
Op basis van: 202 beoordelingen

Geweldige mooie camping midden in het Nationaalpark Dwingelderveld. Je loopt zo het bos in en zwembad om de hoek. Veel kinderactiviteiten. Hier kom je helemaal tot rust.