Seizoenplaats in Drenthe op Camping Torentjeshoek

Op zoek naar een seizoenplaats in Drenthe? Kom dan een heel kampeerseizoen kamperen op Camping Torentjeshoek in Dwingeloo! Wat een heerlijk idee om je caravan aan het begin van het seizoen op onze camping in Drenthe neer te zetten om zo vervolgens te kunnen ontspannen en te genieten van vakantie wanneer je maar wilt.

Onze camping in Dwingeloo grenst aan Nationaal Park Dwingelderveld, een prachtig natuurgebied waar uitgestrekte heidevelden, groene bossen en prachtige vergezichten elkaar afwisselen. Wanneer je een seizoenplaats in Drenthe reserveert op Camping Torentjeshoek kun je de schoonheid van de Drentse natuur gedurende de lente, zomer en herfst ervaren.

Seizoenplaatsen voorzien van alle gemakken

De seizoenplaatsen op onze camping in Drenthe zijn voorzien van alle gemakken. Standaard zijn de seizoenplaatsen voorzien van:

  • 6 ampère elektra tegen betaling (afrekening naar verbruik)
  • 8-10 ampère elektra tegen meerprijs (afrekening naar verbruik)
  • Water- en rioolaansluiting
  • tv-aansluiting (36 kanalen)
  • gratis wifi
  • uitstekende sanitaire voorzieningen
  • Toegang tot het Zwem- en Beleefpark Dwingeloo

Ontdek de vele faciliteiten op Camping Torentjeshoek

Wij doen er alles aan om je verblijf op een seizoenplaats zo aangenaam mogelijk te maken. Zo bieden wij een luxe sanitair gebouw met uitgebreide voorzieningen, variërend van kindersanitair tot afwasmachines, van wasmachines tot stortplaats voor een chemisch toilet.

Kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in de diverse speeltuinen, op de zandspeelplaats of in de recreatieschuur. In de zomervakantie is er een professioneel animatieteam die de leukste activiteiten organiseert voor jong en oud. En zijn de kinderen even uitgespeeld in de speeltuin, dan is het goed te weten dat de bossen dé place to be zijn om stoere boshutten te bouwen. Vervelen is écht niet mogelijk op Camping Torentjeshoek.

Hadden we al verteld dat je als gast gratis gebruik mag maken van het naastgelegen Zwem- en Beleefpark Dwingeloo? Hier vind je meerdere zwembaden, een grote speeltuin, kabelbaan en beachvolleybalveld.

Kamperen met de hond op een seizoenplaats

Als hondvriendelijke camping heten wij trouwe viervoeters van harte welkom! De honden moeten wel aangelijnd blijven op de camping, maar door de vele bossen, heide en zandvlaktes in de omliggende natuurgebieden kan je hond zich volledig uitleven tijdens een onvergetelijke kampeervakantie. Kom je ook kamperen met de hond?

Ontdek Drenthe tijdens een verblijf op een seizoenplaats op Camping Torentjeshoek

Als gastheer van het aangrenzende Nationaal Park Dwingelderveld vertellen we je graag alles over de mooiste plekjes, wandel- en fietsroutes en rustpunten. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden voor een dagje eropuit. Ga op avontuur in Wildlands Adventure Zoo, bezoek leuke dorpen en steden, of beleef veel speelplezier in Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe om maar een paar voorbeelden te noemen.

Meer weten over onze seizoenplaats in Drenthe

Wij nodigen je van harte uit voor een rondleiding over de camping en geven je uiteraard graag een advies over een passende seizoenplaats op onze camping in Drenthe. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij helpen je graag verder.

Lees minder

Welkom in de lage versnelling

Het is tijd om even te ontspannen, het is tijd voor vakantie!

Wil je zwemmen, spelen of relaxen?

Ontdek Camping Torentjeshoek in Dwingeloo!

Wist je dat…

… gasten gratis mogen zwemmen in het naastgelegen zwembad?

Wist je dat…

… Dwingeloo behoort tot de mooiste dorpjes van Nederland?

Wist je dat…

… Dwingeloo tussen 2 nationale parken in ligt?

Gasten beoordelen ons op

Zoover

Geweldige mooie camping midden in het Nationaalpark Dwingelderveld. Je loopt zo het bos in en zwembad om de hoek. Veel kinderactiviteiten. Hier kom je helemaal tot rust.