Gastbeoordelingen

Camping Torentjeshoek scoort gemiddeld een 8.6 uit 203 beoordelingen.
Ligging 9.0
Prijs / kwaliteit 8.2
Kindvriendelijk 8.9
Eetgelegenheden 7.6
Staat v/h sanitair 8.7
Zwembad 8.6
Hygiëne 8.6

Geweldige camping echt een rust punt :)

Geweldige en leuke camping. Camping staalt rust uit, is netjes onderhouden en is heel gezellig. Vriendelijke medewerkers. Leuk animatie team. ook voor 10+ doen ze ook leuke dingen. Lekkere broodjes bij de broodjes service voor 's morgens, Ook voor een lekkere eenvoudige maaltijd kun je prima bij de cafetaria terecht. Camping eigenaar is heel behulpzaam geweest na onze stormschade. Jurgen bedankt nogmaals. Privé sanitair is ons super bevallen. Echt een camping waar je graag naar terug gaat.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 19-11-2020

Mooie locatie maar..

Een camping op een mooie locatie ideaal voor honden, van alle gemakken voorzien. Echter bij de check in was onze vooraf gereserveerde plek bezet, de camping eigenaar dacht hierbij niet echt mee. Uiteindelijk een mindere (niet comfort plek) kunnen kiezen. Zonder excuus of kopje koffie tijdens het wachten...Voor honden ideaal om te wandelen je loopt zo het bos in erg fijn en dier vriendelijk. Een tip is nog om het afval te scheiden zonde om al het plastic regulier weg te gooien. Thermostaat van de douches werken niet overal en in het weekend wat geluidsoverlast.
Op vakantie geweest met partner 7-9-2020

Heerlijke camping met ruime plaatsen in de natuur!

We hebben met 5 kinderen (8-12 jaar) genoten van mooie, ruime kampeerplaats met stroom. De eigenaar doet er alles aan om het een natuurlijke uitstraling te geven en dat is goed gelukt! Vooral de ruime plaatsen en de rust hierdoor vonden een groot pluspunt. Het personeel is vriendelijk. Het is hoogseizoen en zelfs dan wordt er aangeboden bij onze bestelling in de snackbar om de pizza's 'na te leveren / te bezorgen' bij onze tent. Bij het verblijf is gebruik van het naastgelegen zwembad de Paasbergen inbegrepen. Mooie natuur en uitstapjes mogelijk. Enige wat we kunnen bedenken is dat het sanitair druk was in hoogseizoen (misschien iets te weinig) maar alles was keurig verzorgd. Zelfs het gebruik van 1 keer de vaatwasser per dag was inbegrepen bij de prijs en het saldo voor douchen op tijd was ook ook voldoende voor ons. Een super fijn verblijf en we komen graag terug!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 30-8-2020

Mooie natuurlijk gelegen camping

Mooie camping in de natuur. Op loopafstand van Dwingeloo (2km). Zeer diverse plaatsen, van open veld tot beschut tussen de bomen. De camping werkt samen met het naastgelegen zwembad. Binnen vijf minuten is je afwas gedaan in duurzame afwasmachines in het sanitair gebouw. Team bij de receptie zeer behulpzaam en vriendelijk. Wij waren er in het hoogseizoen en moesten wel af en toe even wachten bij de douche. Snackbar aantal keren bezocht en ook met een lekker biertje op het terras gezeten. Voor kinderen veel speelmogelijkheden en ook kun je skeltertjes huren. Corona regels worden goed nageleefd.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 26-8-2020

Nooit meer in de bosboot!

Wij hebben de bosboot geprobeerd, dit is qua slapen echt niet te doen, hadden 2 nachten geboekt zijn na 1 nacht weer weggegaan. Het is echt wel een leuk concept, maar met regen niet fijn, het doek wat erover gespannen is, is te klein dus je wordt nat. Ook het onderhoud laat te wensen over, en echt schoon is het ook niet. Dat is misschien de charme van dit geheel, maar wij komen niet weer. De camping was verder wel prima.
Op vakantie geweest met partner 24-8-2020

Wat een rust!

Heerlijke groene camping aan de rand van het Nationaal park. Rust, ruimte en voldoende mogelijkheden om iets te ondernemen. Sanitair is netjes. Kortom, een plek om naar terug te komen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 24-8-2020

Prachtige camping in het bos

Mooie ruime plekken, bij aankomst was het heel druk en warm. Toen was de eigenaar wat korter af maar tijdens verdere verblijf vriendelijk geholpen. Als je van natuur houdt en ruimte heel fijne camping! Eekhoorns, egeltjes, muisjes en vogels om je heen. Animatie was superleuk voor de jongste. Voor de oudste van 17 minder maar ach dat ligt ook aan de leeftijd. Misschien een tafeltennis tafel erbij? En als kleine tip toch iets meer douches! Verder echt heerlijke twee weken gehad!!!!!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 23-8-2020

Gewoon fantastisch

Voor de tweede keer hier en opnieuw volop genoten. Vriendelijke eigenaren, heerlijke speeltuin(en) met aangrenzend terras. Fantastische camping voor natuurliefhebbers, ouders met kids en/of rustzoekers. Niks te klagen!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 23-8-2020

Leuke camping

Verblijf was leuk! Heerlijk plek langs de rand van het bos. Het grote veld lijkt ons helemaal niks maar dat is persoonlijk. Sanitair is te weinig voor de grootte van de camping. Douche is maar 4 minuten met een pasje en dat is niet te doen voor een vrouw. Elektriciteit achteraf betalen vinden wij ook minder en ouderwets. Zwemmen bij het beleefpark is hartstikke leuk in de buurt van de camping en gratis voor gasten van de camping. Zou deze optie er niet zijn kwamen wij niet meer naar deze camping. Dat moet ik eerlijk erbij vertellen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 19-8-2020

Nooit meer

Torentjeshoek is een vrij simpele camping. Eigenaar best stug,de kok was ook niet zo vriendelijk. Moest daar erg aan wennen,je creëert toch wel een sfeer. Ik vond de pasjes voor de douches een ramp.Je kon 4 min douchen,best kort,zeker als je je haar moest wassen.De douchekop zat vol met kalk,kwamen maar een paar stralen uit.Verschrikkelijk. Helaas betaalde je 7 euro voor een diepvries pizza,kan echt niet. Animatie was wel hartstikke leuk,twee leuke meiden.Mijn jongens waren gek op hun. We hadden besloten om vrijdag weg te gaan ipv zaterdag.Dus ik wilde uitchecken,ik ben daar zo schofterig geholpen. Ik moest nog de elektrische tijd betalen,best vreemd zo achteraf.Was maar 20 euro voor 15 dagen. Maar hoe de dame mij heeft behandeld,ze zei tegen mij is niet het juiste moment om uit te checken,want wij wilde lunchen. Dus ik zei dat ze wat aardiger moest doen,dat viel helemaal verkeerd.Toen ging de eigenaresse nog tegen mij tekeer.Nooit mee
Op vakantie geweest met oudere kinderen 16-8-2020

Mooie, goed verzorgde camping, prachtige omgeving

Mooie, verzorgde camping aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld. Kampeerplekken speels verdeeld. Er zijn 2 velden en verder afgebakende plekken. Grote camping, maar zo voelt en oogt het niet. Wij stonden op een afgebakende plek in C (zie plattegrond). Mooie, grote plekken, voldoende privacy. Geen stacaravans, wel een aantal ludieke huuraccomodaties (boomhutten, omgebouwde truck, boot, enz). Deze staan speels verdeeld over de camping. Middenin de natuur, zeer groene camping. Wordt veel georganiseerd voor kinderen. Ideaal voor kinderen t/m max. 14 jaar. Sanitair is keurig en wordt goed schoon gehouden. Coronamaatregelen op de camping (in sanitair, bij receptie e.d.). Duidelijk en overzichtelijk. Goed geregeld. We hebben geen gebruik gemaakt van snackbar/pizzeria of restaurant. Vriendelijk personeel, gemoedelijke sfeer. Prachtige omgeving waar ook genoeg is te doen en te bekijken. Zeker een aanrader!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 28-7-2020

Nooit weer

De locatie van de camping is leuk, er zijn mooie fietspaden, je bent gelijk in het bos. Maar ik vind de camping geen aanrader. Geen fijne sfeer en er zijn te weinig toiletgebouwen voor het aantal plekken. Er zijn 2 toiletgebouwen; bij de ene was maar 1 dames douche en 1 herendouche en bij het andere gebouw waren 4 douches. Terwijl er wel extra campingplekken gecreëerd waren. Je kan maar 4 min douchen, dat is niet echt ontspannen douchen, bijna niet te doen om mijn haar goed uit te spoelen. Ook maar 1 min warm water per dag om af te wassen, je kon extra minuten bij kopen als je vaker dan 1 keer per dag wilde afwassen. Met een gezin van 5 personen is 1 keer per dag afwassen wat weinig. Voor kinderen tot 10 jaar is de camping denk ik wel leuk, maar voor onze pubers van 14 en 17 jaar is er echt niks te beleven. Wij vonden de campingbaas niet vriendelijkheid, er kon met moeite gedag van af. Hij leek geen plezier in zijn werk te hebben.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 28-7-2020

Verrassend mooi

Echt top plek. Mooie ruime staanplaatsen op veld, laan en tegen bosrand met veel privacy en toch contact. De camping zit vol zonder dat je het ziet. Vers brood is super lekker (toch een beetje Frankrijk beleving). De animatie krijgt echt dikke vette complimenten want hoewel wij twijfelde of we wel animatie wilde zijn we nu verrast door de creativiteit en betrokkenheid van de twee leidsters. Het is kleinschalig en origineel. En dan als laatste het beleefpark naast de deur dat ons verraste omdat de omgeving van het zwembad een super plek is om te verblijven met twee kleine kinderen. De omgeving is prachtig maar wel erg veel fietsende 60+'ers....😉. Enige is desinfectie en zeep bij sanitair dat vaak op was. Helaas niet aan te slepen tijdens corona. En stiekem toch veel gasten die het niet netjes achterlaten maar is verantwoordelijkheid van iedereen, niet alleen van schoonmaakploeg
Op vakantie geweest met jonge kinderen 20-7-2020

Leuk!

We hebben ons 14 dgn prima vermaakt op de camping. 5 Toiletten is wel bijzonder weinig voor het grote aantal kampeerders en dan komen er ook nog heel veel bezoekers,. Douchen 4 minuten p.dg. met pasjes doet wat ouderwets aan en het in rekening brengen bij vertrek van gebruikte elektra is wat niet vaak meer voorkomt. Hie wordt dat berekend zonder meter?In de caravan alleen verlichting en koelkast gebruikt en de warmwaterboiler. 3 Maal de fietsaccu opgeladen. Bij vertrek 70 eenheden( kwh?) ad € 0,45 totaal €31.50 in rekening brengen was verrassend! De beheerder was bijzonder energiek en service verlenend
Op vakantie geweest met partner 16-7-2020

Prima stek in de Drentse bossen

Nette camping, goed gelegen voor wandelen en fietsen in de Drentse bossen en hei. Voorziening op de camping verzorgd en up to date. Redelijk ruime plekken op een bosrijke camping. Wat hoogteverschillen en leuke sfeervolle plekken. ‘S avonds amper verlichting maar dat is prima te doen. Stroom- en watervoorzieningen zijn goed. Het systeem met pasjes (Beperkt tijd) voor douchen en warm water spreekt ons niet erg aan. In onze vakantie vinden we minder regels en wat meer vrijheid eigenlijk veel leuker. Maar dat kan heel persoonlijk zijn. De camping is minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, daarvoor zijn de paden en voorzieningen niet voldoende vlak aangelegd. Voor ons persoonlijk geen probleem, maar we hebben gezien dat anderen daar helaas veel meer moeite mee hebben. De bordjes met destinfectie doen in Coronatijd hun werk, de woordspeling (ik denk schrijffout) is grappig en trekt aandacht, verder is het Corona proof.
Op vakantie geweest met partner 12-7-2020

Zeer goed georganiseerde camping

Erg schoon sanitair, mooi gelegen. Ruime plaatsen. Keuze volop zon of meer in de bomen.
Op vakantie geweest met partner 21-6-2020

Mooie camping in de natuur en mooi opgezet

De camping ligt midden in de natuur, zonder drukke wegen eromheen. Als je wakker wordt hoor je de vogeltjes fluiten en je loopt zo het bos in. Ruim opgezet, geen hutje mutje. Camping plaatsen hebben veel privacy, maar je kunt ook kiezen voor een open veldje. Wij sliepen in een huisje. Van alle gemakken voorzien. Ze hebben er unieke accommodaties zoals een legertruck en boomhut. Mijn kinderen wilde zeker terug om daar ook een keer in te slapen. Zwembad om de hoek waar je kaartjes voor krijgt. Mooie fiets- en wandelroutes . Kortom genoeg te beleven en te doen. Ik zie zelden van deze mooie ruim opgezette campings. Ik zou het zeker aanraden!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 6-6-2020

Fijn verblijf

Erg fijn verblijf in de boomhut xxl. Met name het terras met prachtig ruim uitzicht is een erg fijne plek. Boomhut is verder luxe aangekleed en van alle gemakken voorzien. Kinderen vonden het fantastisch. Je loopt van de camping zo het bos in. Er zijn twee leuke speeltuinen voor de kinderen op de camping.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 22-5-2020

Mooie camping in de bossen van Drenthe

Een week op een comfort plek met privé sanitair gestaan. Mooie grote plekken met vlak naast je een hokje met douche toilet en wastafel. Het is een kleine ruimte maar schoon en voldoet prima!! Water aansluiting, vuilwater afvoer en stroom (10A) naast de plek. Het is een schitterend aangelegde camping met ruimte en veel speelmogelijkheden voor kinderen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 6-5-2020

Allemaal top

een opa en oma vakantie, de mooiste vakantie en camping, zeggen mijn kleinkinderen, Tygo 9 en Maaike 6 jaar, na het kerstdiner, de vraag, nee eis, oma ga je nu boeken, Dat heb ik net gedaan, nog 6 maanden aftellen en voor-genieten
Op vakantie geweest met jonge kinderen 27-12-2019

Liever niet meer.

Mooie camping, maar is niet toeschietelijk voor mensen met wensen of handicap.
Op vakantie geweest met partner 26-11-2019

Fantastisch

Op camping Torentjeshoek waren wij al één keer eerder geweest, toen in een prima huisje, nu met camper. Fantastische ligging, zeer dichtbij het gezellige Dwingeloo, en in het bos. Neem fietsen mee want je kunt hier de geweldigste tochten maken! Overigens zijn er ook prima fietsen ( met kinderzitjes ) te huur tegen normaal tarief. Prima eetcafé op het terrein, de kinderen hebben alle ruimte ( ook leuke speeltuin) en hoewel het herfstvakantie was en erg stil op de camping werd er 's avonds voor ons een kampvuurtje aangestoken en kregen de kinderen marshmallows. Zeer grote plus is ook het sanitair. Werkelijk super schoon, heerlijk fris en van alle gemakken voorzien. Er is zelfs een afwasmachine waar je gebruik van kunt maken en waar je afwas bjjnnen 3 minuten brandschoon uitkomt. Heerlijk! Fijne, schone, wasmachines en droger. We komen zéker nog eens terug!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 28-10-2019

Mooie camping, midden in het bos!

Mooie camping, midden in het bos, natuur, rust, geitjes, diverse speelplekjes, ideaal voor jonge kinderen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 28-10-2019

Super fantastich

Wij komen al 5 jaar op deze camping en vinden het een geweldige camping de gastvrijheid en de vriendelijkheid van het personeel en de eigenaar zijn super goed. De omgeving is geweldig wij zijn helemaal verzot op deze camping en omgeving. Het jammere is nu wel dat onze plaats waar we al 5 jaar staan nu een vaste staan plaats wordt voor andere mensen dat is wel jammer maar er zijn nog meer geweldige plaatsen dus die gaan we volgend jaar uit proberen.
Op vakantie geweest met partner 26-9-2019

Komen zeker terug

Het was voor ons een kort verblijf( 1 week). maar goed bevallen, mooie ruime plekken en super schoon sanitair. Wij stonden op het grote veld (A), en het was daar avond en nachts super donker, helaas geen verlichting. Konijnen graven op het veld holletjes, dus uitkijken voor verzwikte enkels mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.
Op vakantie geweest met partner 7-9-2019

Geweldige nazomervakantie beleefd.

Prachtige camping met ruime plaatsen. Volop keuze in het naseizoen. Reserveren niet nodig. Wij maakten gebruik van de Acsi naseizoenskorting. Vanwege het schitterende weer ook gebruik gemaakt van het zwembad dat op loopafstand ligt. Genoten van de vogels, konijntjes en eekhoorns (pinda's in de dop). Eerste dagen de kleinzoon van 9 op bezoek die zich prima heeft vermaakt. Fietstochten gemaakt in alle richtingen. Geweldig afwisselend. Niet in het restaurant gegeten, wel een keer heerlijke patat, kroketten en frikandellen gehaald bij de snack.
Op vakantie geweest met partner 6-9-2019

Hele leuke gezinscamping zeker met kinderen.

Echt leuke camping met veel voorzieningen voor kinderen. Een groot bos om hutten te bouwen en een vele leuke speelgelegenheden naast animatie. Sanitair en douches prima, eveneens wasgelegenheden. Gewoon een heel leuke camping om met (kleine) kinderen te verblijven.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-8-2019

Nooit meer.

Mooie camping, vriendelijk personeel en schoon en goed sanitair. Voor naseizoen 2019 was mijn geld niet meer goed want ik reserveerde een plek waar meer aan te verdienen was. Ik wil graag dichtbij toiletgebouw voor gemak van mijn zieke vrouw. Dat kan dus niet. Dus ik wil niet meer.
Op vakantie geweest met partner 25-8-2019

Voor herhaling vatbaar.

Heel kindvriendelijk, ruime plekken, fijne douches, prachtige wandel- en fietsomgeving.
Op vakantie geweest met partner 16-8-2019

Heerlijk!!

Super camping! Prachtige speeltuinen voor de kinderen. Goed sanitair, hoewel ik het meenemen van je pasje steeds wel wat irritant vindt. We stonden op een plek aan de bosrand, heerlijk rustig en echt midden in de natuur. Heel veel reeën gezien tijdens het wandelen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 15-8-2019

Leuk!

Met onze vouwwagen geweest, kids (5 en 7) hebben het erg leuk gehad, leuke animatie en elke keer wel wat te doen en beleven. Wij stonden op het grote veld. Sanitair schoon en netjes, kleine rustige camping midden in de natuur. Vriendelijke en behulpzame eigenaar en werknemers Geslaagde vakantie! Leuk voor gezinnen met jonge kinderen en ouderen mensen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2019

Super!

Wat een fijne camping!! Prachtig gelegen in het bos, als je meer “open” wilt staan op “de velden” kan dit ook. De plekken zijn erg ruim! Vriendelijk personeel, gezellige bar/restaurant. Het sanitair is schoon en netjes. Even wennen aan het pas-systeem maar werkt prima. De kinderen vonden het zwembad geweldig, even lopen ....maar dan heb je ook een heerlijk groot zwembad om in te zwemmen. Veel speelgelegenheden voor de kinderen, leuke activiteiten met de animatie. De omgeving is prachtig, met vele mooie wandel- en fietsroutes. Vanaf de camping loop je zo de natuur in! De eekhoorntjes lopen s morgens langs je tent (geen garantie natuurlijk) Kortom, prachtige en heerlijke camping, super verblijf gehad!! We komen graag een keer terug!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2019

Natuurlijk genieten

Het is een hele mooie camping midden op het Dwingelderveld, voorzien van alle gemak en een fijn zwembad vlakbij. De sfeer is gemoedelijk en voor de kinderen was er genoeg vertier op de camping. Leuke knutselclub, spelen met water en zand en gezellige spellen voor de oudere kinderen op het veld of in het bos. Verder is de aankleding sfeervol, vriendelijk personeel en schone toiletgebouwen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 5-8-2019

Kom hier niet snel weer.

Prachtige camping. Mooi gelegen. Sanitair is goed. Wel te weinig als het druk is. Vooral bij de vrouwen lange wacht tijden. Mooie bar en terras. Wel duurt het allemaal erg lang voor je geholpen wordt. Eigenaar heeft alleen maar oog voor seizoensnplaatsen. Kan geen vriendeljk woordje zeggen tegen losse camping gasten. Beetje jammer. Bij de receptie opletten of alles wel goed door komt met het pas systeem. Elektrischeteit ouderwets systeem. 4 ampere. Meer gebruikbij betalen. Hoe controleer je dat.
Op vakantie geweest met partner 30-7-2019

Zeker voor herhaling vatbaar!

Heerlijke vakantie gehad met eigen caravan. Grote staanplaatsen en veel groen. Wij stonden zelf op een schaduwrijke plek omdat we dat fijn vinden, maar er zijn genoeg plekken in de zon. Leuk animatieteam met elke dag leuke activiteiten voor kleine kinderen, maar ook oudere kinderen. Genoeg speeltuintjes en bij ons was het zand/water speelplekje favoriet. Dichtbij natuurgebied Dwingelderveld met mooie fietspaden.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 24-7-2019

Top!

Super verblijf. Goede service. Ruime plaatsen midden in de bossen. Schoon en ruim sanitair. En echt werkende wi-fi zonder extra bijbetaling!! Een extra pluspunt! 4 weken rust en
Op vakantie geweest met partner 12-7-2019

Fantastisch en wij komen zeker terug

Een mooie rustige zeer verzorgde camping gelegen in het bos. Grote plaatsen op verschillende terreinen. Wij verbleven 2 weken op deze camping en zijn hartelijk ontvangen door de eigenaren en medewerkers bij de receptie. Schoonmaken sanitair Top Dwingeloo is een gezellige plaats om op een terrasje te zitten en/of te eten. Vooral de fietstochten in de omgeving daar wordt je stil van. Wij hebben zeer genoten en geen op of aanmerkingen.
Op vakantie geweest met partner 11-7-2019

Fantastisch camping zeker voor herhaling vatbaar

Het is netjes verzorgd, sanitair is keurig ! Ligging perfect. Mensen zijn aardig
Op vakantie geweest met jonge kinderen 10-7-2019

Een aanrader

Ruime comfort plek. Schone camping, heel rustig. Dwingelo vlakbij en mooie omgeving
Op vakantie geweest met partner 7-7-2019

Fantastisch

Prachtig mooie camping, goed verzorgd. Vriendelijk personeel. Mooie omgeving met fijne fietspaden dwars door de bossen
Op vakantie geweest met partner 6-7-2019

Prachtig!

Het is hier fantastisch!!! We hebben dit jaar weer op veel campings gestaan, maar deze overtreft alles. Stilte, rust, vriendelijk personeel, fijne medecampeerders. Aan alles is gedacht zonder dat het opvalt. Nu niet allemaal hier heen komen hoor!!!
Op vakantie geweest met partner 4-7-2019

WE HEBBEN GENOTEN.

Geweldige ervaring, in de boomhut xxl geweest die heel mooi was. hertjes ,eekhoorns ,egels, konijnen gespot.Mooie camping alles goed verzorgd. komen hier zeker nog een keer terug.
Op vakantie geweest met partner 28-6-2019

Fantastisch.

Een fijne camping vriendelijke mensen, en schone toiletruimten..
Op vakantie geweest met partner 24-6-2019

Top camping

Prachtig camping, mooie omgeving, vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeker voor herhaling vatbaar
Op vakantie geweest met jonge kinderen 19-6-2019

Geweldig!

Geweldig! Hele fijne camping op prachtige plek tussen de vogels en herten. Super personeel, goede sfeer. Eentje om te onthouden 🙂
Op vakantie geweest met jonge kinderen 17-6-2019

Super, voor jong en oud. Ga zeker weer heen

Ruime camping met gezellige veldjes. Voor ieder wat wils, lekker veel speelgelegenheid voor de kinderen. Voor hondenliefhebbers ook een top-plekje. Gezellige horeca met terras en uitzicht op grote speelgelegenheid voor de kids. Heerlijke pizza's :-) Wel jammer dat met Pinksteren de animatie er niet was, maar we hebben ons goed vermaakt zonder dat.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 13-6-2019

Súper, relaxt, mooie omgeving, sanitair schoon

Een skylodge gehuurd. Wat betreft slapen; voor 2 volwassenen en 2 kleinere kinderen goed te doen. Wij, met onze 3 pubers hebben een tentje bijgeplaatst, wat geheel kosteloos was en geen enkel probleem. De skylodge was keurig, inboedel netjes, schoon en fris. Alles voorhanden. De camping: natuur, rust, fijne ruime plaatsen, sanitair zeer netjes en schoon. Voor de kinderen een mooie speeltuin en wat diertjes. Eigenaren en ander personeel komen relaxt en vriendelijk over. Mooie omgeving en genoeg te doen. Zeker de moeite waard voor een heerlijke vakantie!!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 5-6-2019

Fantastisch, voor herhaling vatbaar.1

Geweldig mooie en schone camping gelegen aan Nationaal Natuurpark Dwingelerveld. Direct bij fietsknooppunten. Zelfs vaatwasser voorhanden.
Op vakantie geweest met partner 24-5-2019

Hele mooie camping

goede toilet gebouw geen gedoe met muntjes maar gewoon met een pasje wat je bij je boeking krijgt vriendelijk personeel je kan ook in een boom hut slapen of andere aparte slaap plekken zie de site hebben geen gebruik gemaakt van het bosbad waar je toegang toe heb
Op vakantie geweest met partner 20-5-2019

Fantastisch!

Fantastisch! Wij hebben 2 nachten in het XXL Treehouse doorgebracht met ons vieren, het was in een woord fantastisch! De boomhut ligt in het bos, je ziet reeën, eekhoorns en vogels. De boomhut is heel comfortabel van alle gemakken voorzien en is mooi en sfeervol ingericht. Een geweldige belevenis voor jong en oud!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 19-5-2019